Nadzorovane finance

Za podjetja, ki želijo popoln nadzor in upravljanje s financami

 

Nadzorovane finance – temelj zdravega poslovanja.

V visoko konkurenčnih poslovnih okoljih so prave informacije in čas nove postmoderne valute. Dragoceno vedenje o tem, kako posamezni poslovni procesi znotraj vašega podjetja vplivajo na stroške in kako jih upravljati, lahko bistveno izboljšajo dobičkonosnost vašega podjetja in vam olajšajo finančno načrtovanje.

Programski paket FINANCE vam bo v pomoč pri celovitem nadzorovanju in upravljanju s financami.

Enotnost sistema

Programi so med seboj povezani, kar omogoča enkraten vnos podatkov. Posamezni program lahko uporablja več uporabnikov hkrati, saj sproti osvežuje podatke in v primeru, da uporabnika želita v istem trenutku popraviti enake podatke, ju o tem obvesti.

Digitalizacija poslovanja

Pri knjiženju računov, pripravi plačilnih nalogov in vpogledih v podatke v saldakontih ima uporabnik vpogled v digitalizirane prejete in izdane račune iz dokumentnega sistema. Uporabnike se preko namizja obvešča o prihajajočih dogodkih.

Večnamenska uporaba

Programi iz sklopa finance so primerni za mala, srednja in velika podjetja, saj so prilagojena različnim velikostim podjetja (npr. za maloprodajo, za masovne obračune…). Omogočajo spremljanje velikih količin finančnih podatkov (npr. podatke masovnih obračunov).

Personalizacija

Izpisi dokumentov (opomini, izpis osnovnega sredstva, tožbe, IOP…) so v celoti prilagojeni potrebam in željam posamezne stranke.

Vaše finance na enem mestu

Znanje o stanju financ v podjetju je dragoceno.

Prijava na novice

Ne zamudite takojšnih informacij glede novih izobraževanj, zakonov, tehnologij, opozoril…