Prenovljen Kadrovski paket

Poenostavite kadrovske procese

 

BASS Kadrovski paket ponuja novo generacijo aplikacij združenih in povezanih z enim samim namenom – poenostaviti in avtomatizirati kadrovske procese ter s tem stopiti še korak dlje v digitalizaciji podjetja.

Celoten Kadrovski paket BASS je razvit kot spletna aplikacija, kar uporabnikom, ki s pomočjo certifikata vstopajo v sistem od koderkoli in kadarkoli, omogoča enostaven dostop in uporabo preko brskalnika. 

Pokrivanje celotnega kadrovskega področja

S programi boste lahko enostavno vodili vse podatke o zaposlenih, njihove prisotnosti in odsotnosti na delovnem mestu, službene poti, izvedli obračun osebnih dohodkov ter drugih dohodkov iz delovnega razmerja in za izplačilo le-teh pripravili plačilne naloge.

Še večjo povezljivost procesov in podatkov ter s tem še enostavnejše in hitrejše opravljanje vsakodnevnih obveznosti zaposlenih v podjetju si lahko zagotovite s povezovanjem z ostalimi BASS aplikacijami (BassDMS, Potrjevanje, Pošte, Pogodbe…).

Digitalizacija podatkov

Vsa kadrovska dokumentacija v podjetju je s pomočjo BASS Kadrovskega paketa digitalizirana in varno shranjena v BassDMS (dokumentni sistem).

Enotne evidence med posameznimi sklopi

Neurejena evidenca pomeni anarhijo.

Programi uporabljajo enotne evidence, zato niso potrebni večkratni vnosi, saj so vneseni podatki dostopni tudi v drugih programih.

DELOVANJE KADROVSKEGA PAKETA

  • Lokalno delovanje na strežnikih
    Stranka mora zagotoviti ustrezno strežniško infrastrukturo (VM), na kateri tečejo aplikacije in sama poskrbeti za neprekinjenost delovanja ter varnostno kopiranje podatkov.
  • Delovanje v oblaku podjetja BASS                                                Z gostovanjem v oblaku podjetja BASS je zagotavljena dosegljivost sistema in neprekinjeno delovanje sistema vključno z varnostnimi kopijami.

Kadrovski paket vsebuje

Enostaven in sodoben pregled kadrovske mape ter pripadajoče dokumentacije vsakega zaposlenega.

Natančna evidenca opravljenih delovnih ur ter odsotnosti zaposlenih preko
enostavnega uporabniškega vmesnika.

Plače in ostali osebni prihodki (regres, jubilejne nagrade…) za zaposlene vključno s prejemki, dodatki, odtegljaji in povezavami na eStoritve.

Upravljanje celotnega procesa službene odsotnosti doma ali v tujini.

Enostaven in sodoben pregled kadrovske mape ter pripadajoče dokumentacije vsakega zaposlenega.

Enostavna in transparentna organizacija vašega poslovanja.

Prijava na novice

Ne zamudite takojšnih informacij glede novih izobraževanj, zakonov, tehnologij, opozoril…