Izobraževanja

Dodatna znanja pripravljena samo za Vas

 

Zaposleni v podjetju morajo biti dovzetni za informacije iz okolja in nenehno pridobivati nova znanja. Pri tem so lahko dodatna izobraževanja v veliko pomoč. Z zadostno količino znanja in pravih informacij se lahko v podjetju izognete morebitnim napakam.

Naši predavatelji vam bodo na praktičen in prijazen način na primerih, vzetih iz prakse, skušali predstaviti tematiko izobraževanja.

Skrbimo, da nadgrajujete svoja znanja

Zato za vas redno mesečno pripravljamo izobraževanja s področja BASS programske opreme in aktualnih sprememb v zakonodaji, na katerih vam s svojim strokovnim znanjem in praktičnimi primeri pokažemo, kako si lahko olajšate in pohitrite svoje delo.

Pripravljen je plan izobraževanj za leto 2024. Če želite individualno izobraževanje za zaposlene v vašem podjetju, nam pišite na elektronski naslov izobrazevanje@bass.si. Več o individualnih izobraževanjih si lahko preberete na zavihkih po meriza zaposleneza optimizacijo poslovanja in nova programska oprema.

O urniku izobraževanj za drugo polovico leta 2024 boste obveščeni v poletnih mesecih.

 

Želite izobraževanje po meri samo za Vas oz. Vaše podjetje?

Poleg rednih mesečnih izobraževanjih Vam omogočamo individualna izobraževanja po Vaši meri. Prilagodimo se Vam glede vsebine, terminov in lokacije izvedbe. Posebej za Vas lahko izvedemo tudi izobraževanje, ki smo ga že imeli v sklopu rednih mesečnih izobraževanj. Zaradi manjše skupine se Vam lahko bolj posvetimo in skupaj razrešimo vse nejasnosti, s katerimi se srečujete pri svojem delu.

Na individualnih izobraževanjih, ki potekajo na sedežu našega podjetja, omogočamo tudi praktično delo vsakega uporabnika na svojem računalniku.

  Povpraševanje za individualno izobraževanje

  Če želite izobraževanje samo za Vaše podjetje, lahko izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličete na 03 425 77 60.  Ste v podjetju zaposlili novo osebo?

  Vsi se zavedamo, koliko časa nam na novo zaposlena oseba vzame v začetnih dneh, saj je precej pomembno, da čim prej dobi vse potrebne informacije za svoje delo. Zaradi hitre primopredaje se pogostokrat zgodi, da ne pride do predaje vseh potrebnih informacij oz. so informacije predane napačno in neustrezno, zato novo zaposleni ne more opravljati dela tako kvalitetno in uspešno, kot bi si želeli.

  Da bodo novo zaposleni v Vašem podjetju ustrezno izobraženi in pripravljeni na delo z BASS programsko opremo, lahko zanje pripravimo individualno izobraževanje. Naučimo jih uporabljati programsko opremo, s katero bodo delali in se jim individualno posvetimo.

   Povpraševanje za individualno izobraževanje

   Če želite izobraževanje samo za Vaše podjetje, lahko izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličete na 03 425 77 60.   Želite optimizirati vaše poslovanje?

   Se Vam zdi, da zaradi procesov v Vašemu podjetju izgubite precej časa in menite, da bi jih morali pospešiti, vendar ne veste kako? Na Vašo željo opravimo posnetek stanja v Vašem podjetju. Na podlagi pridobljenih podatkov pripravimo načrt, kako lahko izboljšate in optimizirate procese v podjetju ter pripravimo izobraževanja za zaposlene. Z individualnim pristopom pomagamo dvigniti poslovanje Vašega podjetja na višji nivo in izboljšati usposobljenost zaposlenih.

    Povpraševanje za individualno izobraževanje

    Če želite izobraževanje samo za Vaše podjetje, lahko izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličete na 03 425 77 60.    Ste kupili novo programsko opremo?

    Ob nakupu programske opreme je potrebno uporabnike ustrezno izobraziti in usposobiti za delo.

    Skupaj z namestitvijo programske opreme pripravimo vse ustrezne nastavitve in uporabnike uvedemo v delo z novimi programi. S svojimi večletnimi izkušnjami novim uporabnikom tudi pomagamo bolje organizirati svoje delo.

     Povpraševanje za individualno izobraževanje

     Če želite izobraževanje samo za Vaše podjetje, lahko izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličete na 03 425 77 60.     Mi smo tukaj, da Vam povemo, kaj bi bilo dobro vedeti in Vas to tudi naučimo. Le ustrezno usposobljeni uporabniki bodo lahko izkoristili vse prednosti, ki jih ponuja BASS programska oprema.

     Ne odlašajte s prijavo, saj je vsak dan priložnost za osvežitev znanja in pridobitev novih znanj. Vabljeni k prijavi na naša mesečna izobraževanja ali pa na ostala izobraževanja, ki jih pripravljamo glede na individualne želje in potrebe posamezne stranke (izobraževanja za nove zaposlene, izobraževanja uporabnikov ob nakupu nove programske opreme, izobraževanja na podlagi posnetka stanja v vašem podjetju,…).

     Prijava na novice

     Ne zamudite takojšnih informacij glede novih izobraževanj, zakonov, tehnologij, opozoril…