Moj portal

Spletni portal Moj portal je namenjen lažji in hitrejši komunikaciji med upravo in zaposlenimi. Združuje informacije različnih virov in podatkov, ki jih predstavi uporabniku na enotnem mestu. Na portalu lahko podjetje objavlja tudi različna obvestila namenjena svojim zaposlenim. Moj portal lahko uporabljate tudi na mobilnih napravah.

Prednosti programa
  • Pregleden in enostaven uporabniški vmesnik za vpogled zaposlenih v svoje kontaktne podatke, podatke o zaposlitvi, evidenco časa z dopusti, osebne dohodke, potne in delovne naloge…
  • Oddaja zahtevkov (za odobritev dopusta, dela od doma, izdaje potnega naloga, …) upravi  pohitri postopke odobritve le-teh. Za oddajo obvezna identifikaciji s PIN kodo zaposlenega.
  • Oddaja zahtevkov za odobritev uporabe službenega avtomobila, vpogled v pretekle potne naloge. Po odobritvi omogočen izpis potnega naloga.
  • Vpogled v evidenco uporabnikovih dnevnih dogodkov (prihodi in odhodi, malica, službeni izhodi, odmori,…), izpis podatkov o dodeljenem dopustu (delovna doba, zahtevnost dela, delovni pogoji…), izpis odločbe o letnem dopustu.
  • Vnos dogodkov evidence časa namesto evidentiranja preko terminala (vsak vnesen dogodek potrdi vodja/odgovorna oseba).
  • Pregled delovnih nalogov, na katerih nastopa prijavljeni uporabnik kot nosilec ali izvajalec.
  • Dostop do svojih zadnjih šestih obračunov osebnih dohodkov, po verifikaciji s PIN kodo izpis plačilne liste.
Zakaj izbrati program?

Spletni portal Moj portal poenostavi in pohitri dvosmerno komunikacijo med zaposlenimi in upravo. Izboljša se zadovoljstvo zaposlenih, saj na enostaven način dostopajo do vseh informacij in obvestil ter oddajo zahtevke.

Vsi zahtevki so oddani šele po identifikaciji s PIN kodo zaposlenega, kar poleg dostopa do portala s svojimi uporabniškimi podatki zagotavlja še dodatno varovanje podatkov. Tudi pred pripravo vseh izpisov na portalu je potrebna verifikacija s PIN kodo zaposlenega.

Z uporabo Mojega portala boste zadovoljili tudi zahtevi o evidentiranju izrabe delovnega časa, ki jo v 4. odstavku 19. člena določa ZEPDSV-A, saj boste tako zaposlenim omogočili neposreden elektronski dostop do evidence o izrabi delovnega časa.

Povezani programi
Prijava na novice

Ne zamudite takojšnih informacij glede novih izobraževanj, zakonov, tehnologij, opozoril…